Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Országos Nyitóoldal / Kecskemét / dr. Csoba András ( dr. Csoba András ) adatlapja

dr. Csoba András ( dr. Csoba András ) adatlapjaAndrás véleményei és értékelései a Városom.hu-n

Kecskeméti Repülőnap 2013
dr. Csoba András véleménye:
"Üdv Mindenkinek...
Engedjétek meg, amint látom elsőként, nem inkognitóban, hanem teljes névvel vállalva, elmondjam a véleményem erről a "hiperszuper" repnapról...
KATASZTRÓFA, KATASZTRÓFA ÉS MEGINT CSAK KATASZTRÓFA...
Reggel negyed 9 körül értünk Kecskemétre... több kilóméteres kocsisorok, mire kitereltek minket a város szélére a poros puszta, tarló közepére kb. 8-10 kilóméterre a reptértől, 40 fokban... természetesen a tarló ugye mg.-i művelési terület, így nyár közepén jól bekeményedett óriási kátyúkkal, az autóm (német, de ez sem erre tervezve) köszöni szépen.. az ütéseket, amiket alulról kapott, a károm ki fizeti meg? Kecskemét vagy a Magyar Állam?
Ezután, ami fogadott, hát azt bizony nem hiszem el, ha nem a saját szememmel látom... leszakadt, 1000 éves Kunsági buszok vitték az embereket a reptérre jampacked, mint a rizseshúst, egymás hegyén-hátán.. Ez az Magyarország! Toljuk csak azt a felzárkózást a fejlettebb EU-s államok irányába :) Porosan, izzadtan, büdösen, de jó is a másik vadidegen emberhez hozzádörgölőzni, a másikat szagolni 10 kilóméteren át.. a buszok 10-15 percenként jártak, egy buszra felfért kb. 50 ember, VISZONT a tarló közepén, 40 fokban, ahol árnyék sehol, kb. 300 ember várt türelmesen sorára (sorsára? :), mint a birkák... Nos, nekem életem legelső repnapja itt ért véget.. az elővételben vett jegyem szépen odaadtam az egyik kolleginának, akit levittem magammal és leléptem egy kis kecskeméti városnézésre... ezúton is mindenkinek szívből ajánlom a Bozsó Múzeumot, aki egy kis időutazáson szeretne részt venni... A csajok, akiket levittem (le a kalappal előttük, ezután bármikor indulhatnak a Survivor c. műsorban), délután 16 körül hívtak, hogy mehetek értük... Szerintetek reggel még a tarló közepén mennyit vártak, mire feljutottak az egyik szakadék buszra? Circa bő másfél órát (egyikőjük 2 órát mondott).
Kecskemét, Magyarország -> szervezés EGY NAGY NULLA. Sztem Mongóliában jobban lezavartak volna egy ilyen rendezvényt, tiszta Balkán volt az egész.

Egy biztos... FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY volt... viszont sértődés ne essék... nem köszönném meg. "

2013.08.23 12:08

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés